PRINT CARDS

0755 080 546

Roll Up Banner, 95 lei fara tva, Sistem Expozitional, Roll Up Personalizat

Roll Up Banner

Roll Up Banner , cunoscute si sub numele de Pull Up Banner, reprezinta o resursa importanta pentru orice exponat care doreste sa se remarce evenimente. Acestea pot fi, folosite si pentru a avea un impact mare in magazin sau in locul dvs. de afaceri. Reprezinta un mare plus din punct de vedere al marketingului.

roll up
roll up

Prin folosirea unui design profesional si utilizarea  informatiilor potrivite pe banner-ul dvs. se poate genera un impact major pentru afacerea dvs.. Bannerul dvs.  Roll Up trebuie tratat ca orice alta parte a strategiei dvs. de marketing. Ar trebui sa i se acorde aceeasi atentie ca unui anunt de ziar, unui prospect de promovare sau unui anunt care va fi plasat pe televizor sau pe radio. Este o modalitate de a va promova marca si produsul sau serviciile pentru o audiență captiva Astfel, este important ca designul dvs. sa fie eficient in obtinerea mesajului dorit. Un banner Roll up va ajuta sa observați si sa trimiteti mesajul potrivit daca este proiectat eficient.

Mai jos sunt 5 sfaturi pentru a crea un Roll Up Banner eficient:

1.Mențineți logo-ul dvs. în partea de sus:

Utilizați partea de sus a standului pentru a afișa sigla companiei și mesajul de bază. Este important să aveți mesajul principal la nivel ochilor, deci dacă acesta este sloganul dvs. de companie, o imagine a unui produs sau site-ul dvs., puneți-l la nivelul cel mai probabil de a atrage atenția cuiva în timp ce trece pe lângă banner.

2. Gândiți-vă la modalitatea de citire:

Consumatorii sunt obișnuiți să citească de sus în jos și de la stânga la dreapta, așa că amintiți-vă acest lucru când completați roll up bannerul cu informații. De asemenea, este important să includeți informații relevante și să păstrați cuvintele la un nivel minim. Amintiți-vă că mai multe informații pot fi întotdeauna furnizate de echipa de vânzări sau de broșurile, pliantele și cardurile asociate.

 3. Imagini:

Dacă aveți de gând să includă orice imagini pe standul dvs. roll up, in special imagini de produs, asigurați-vă că acestea sunt de inaltă calitate. Acestea ar trebui să fie cel puțin 300 dpi si salvate ca CMYK gata pentru imprimare. Nu copiati o imagine directă de pe un site web și o introduceti in design. Va fi de calitate slabă si salvată ca RGB. Amintiti-va ca incercati sa captati atentia oamenilor si sa ii atrageti spre produsele dvs.

4. Culoare:

Lasați culoarea sa fie prietenul tau cand iti proiectezi standul expozitional. Culorile va pot ajuta sa iesiti evidenta. Este important sa tineți cont de impactul culorii de fond a roll up ului dvs. in raport cu textul si imaginile. Toate imaginile si textul trebuie sa fie clare si usor de citit. Culorile luminoase, cum ar fi rosu si portocaliu, pot atrage cu adevarat atentia. Nu uitati insa sa evitati folosirea impreuna a galbenului si a albului, deoarece va fi cu adevarat greu sa afli orice informatie, in special de la distanta.

5. Datele de contact:

Un ultim lucru pe care trebuie sa vi-l amintiti atunci cand va proiectati Roll Up banner-ul este informatia despre detaliile dvs. de contact. Acest lucru este deosebit de important pentru o expozitie in care este posibil sa nu discutati cu toti participantii. Detaliile de contact vor oferi vizitatorilor informatii despre cum sa va contacteze cel mai bine dacă doresc sa beneficieze de serviciile dvs. sau sa afle mai multe despre un produs. Includeti site-ul dvs. web, numarul de contact si adresa de e-mail (sau cel putin una dintre acestea). O adresa a companiei și un canal social media precum  Facebook pot fi si ele folosite pentru a oferi clientilor un alt canal prin care sa va contacteze. Detaliile de contact sunt adesea cel mai bine plasate in partea de jos a unui Roll Up. Dar trebuie sa fie clare pentru a fi citite si usor de gasit.

Roll Up bannerul este probabil cea buna si mai populara forma de publicitate expozitionala. Acesta face parte din strategia de marketing utilizata de promotori pentru un afisaj usor, portabil, compact, usor, extensibil si reutilizabil.

Roll Up Banner dimensiuni

– 85 cm x 200 cm

– 100 cm x 200 cm

– 120 cm x 200 cm

Cel mai popular si vandut Roll Up Banner este cel de dimensiunea 85 cm x 200 cm.

Ce include un sistem Roll Up Banner?

– printul pe material

– sistemul suport din aluminiu

– husa pentru transport

Nu aveti grafica? Nicio problema!

Va putem asigura si grafica, contra cost, in cazul in care aveti nevoie!

Pentru orice nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati pe adresa de mail office@rotipo.ro sau sa folositi formularul de contact pe care il puteti gasi AICI.

Stiati ca ati putea folosi sistemele Roll Up si pentru lansarile de carte? Folositi calculatorul online pentru tiparul de carte aici.

Top
X