PRINT CARDS

0755 080 546

Window graphics (Autocolante geamuri si vitrine) ⋆ Rotipo

Despre window graphics

De ce ai nevoie de window graphics ? Atunci cand aveti o afacere, probabil ca va concentrati mult timp pe operatiunile zilnice. Va concentrati foarte putin spre cautarea de  noi clienti. Pe de alta parte, poate ca aveti o echipa de vanzari dedicata. Aceasta se ocupa  de vanzari si va genereaza noi contracte si clienti. Este un lucru minunat si eforturile ar trebui sa continue in aceasta directie. Totusi  exista si o alta metoda  care va  poate ajuta  sa va aduca o multime de noi clienti.

Profitati de magazinul dvs. de vanzare cu amanuntul si decorati exteriorul sau interiorul magazinului cu  autocolantele geamuri si vitrine magazine  ( window graphics) . Daca aveti ferestre masive si sunteti preocupat de cantitatea de lumină care intra in magazinul dvs., nu este nevoie sa va faceti griji. Putem imprima pe materiale care sunt perforate pentru a permite lumina sa intre ușor in magazinul dvs. asigurandu-va ca mesajul dvs. de marketing este vizibil de la distanta.

Tipuri de materiale

Autocolant

Cel mai folosit este autocolantul alb sau transparent ce poate fi printat. Cerneala folosita este pe baza de ecosolvent si are rezistenta mare in timp.  Autocolantul poate fi laminat prin aplicarea unei folii transparente pentru a-l proteja de soare sau anumite actiuni mecanice. Aspectul este unul lucios.

window grapghics

Grafica personalizata pentru window graphics este de culoare plina si de inalta calitate pentru a preveni decolorarea in lumina directa a soarelui. Puteți sa va imprimați promotiile si ofertele. Aceasta va atrage clienții ca un magnet folosind o grafica uimitoare, vizibila de la distanta, despre produsele și serviciile dvs..

“Cling”

Un alt material interesant pe care il avem este materialul numit „cling”. Marele avantaj este ca e detasabil, astfel incat sa puteți folosi promovarea temporara sau informații despre servicii si produse pentru o perioadă scurta de timp. Apoi pur și simplu eliminați graficul pentru a fi depozitat pana cand este necesar din nou.

Acest material este realizat dintr-o pelicula subtire de plastic care “se lipeste” de diferite suprafețe cu electricitate statica. Materialul se va lipi de suprafețele netede, de obicei de sticlă, dar și din material plastic si metal. Cling material este imprimat cu un design vibrant plin de culoare, solid și are un finisaj lucios.

Materialul „cling” este putin mai scump, dar marele avantaj este acela ca este detasabil si reutilizabil. Acest material nu foloseste niciun tip de adeziv, deci geamurile dvs for fi curate si fara urme.

Daca aveți un magazin intr-o zona de trafic mare, atunci ar trebui sa profitati cu siguranta de window graphics. Este o metoda foarte buna pentru a va maximiza potențialul de a atrage atentia  trecatorilor. Daca nu aveti multe ferestre, dar aveți un perete mare in afara, atunci exista optiuni pentru dvs., deci nu ezitati sa ne intrebati.

Autocolantele pentru geamuri si vitrine magazine sunt personalizate pentru nevoile dvs.. Puteți alege un anumit tip de material daca doriti o confidentialitate parțiala sau completa sau daca doriți ca lumina sa treaca prin grafica sau sa fie blocata.

Avantaje

window graphics

Autocolantele pentru geamuri si vitrine va ofera urmatoarele avantaje:

  1. Economii de costuri – Costurile de productie ale window graphics sunt adesea mai ieftine decat alte forme de publicitate. Asta face ca acoperirea unui magazin de dimensiuni medii sa fie mai ieftina decat majoritatea panourilor stradale pentru o singura luna.
  2. Flexibilitate –  windows graphics sunt relativ ieftine, le puteți schimba frecvent pentru a promova oferte sau a le pastra pentru perioade mai lungi de timp, in funcție de conținutul lor. Schimbarea lor in fiecare an ajuta la atragerea atentiei si ajuta ca vitrina  sa arate intotdeauna proaspata si interesanta”.
  1. Intimitate – In functie de tipul si marimea pe care le alegeti, autocolantele de geamuri si vitrine pot oferi, un anumit grad de intimitate clientilor dvs. in magazin.
  2. Functionalitate – window graphics pot fi utilizate pentru a ghida clientii si spre site-ul companiei.

 

Concluzii

Când vine vorba de semnalizare în aer liber pentru a vă publica afacerea , avem ani de experiență de lucru cu sute de clienți. Dați-ne un telefon sau trimiteți-ne un e-mail și vom fi mai mult decât bucuroși să discutăm cu dvs. câteva posibilități pentru afacerea dvs.

 

Folositi calculatorul nostru online aici  pentru a va face o idee asupra preturilor. Daca aveti neclaritati in privinta materialului pe care ar trebui sa-l folositi , contactati-ne aici .  Vom fi bucurosi sa va oferim o solutie potrivita nevoilor dumneavoastra.

 

X