PRINT CARDS

0755 080 546

Roll Up Banner, 130 lei cu TVA, Sistem Expozitional, RollUp Personalizat

Roll Up Banner, Sistem Afișaj

Blue 85 85 x 200 cm
60 lei/buc TVA inclus
Print
 
 
 
 
Green 85 85 x 200 cm
130 lei/buc TVA inclus
Print
Suport Aluminiu
Husă Transport
 
 


 

Roll Up Rotipo

Ce reprezintă un Roll-Up Banner ?

     Roll Up Banner, cunoscut și sub numele de Pull Up Banner, reprezintă o resursă importantă pentru oricine care își dorește să-și remarce produsele la diferite evenimente. Aceste sisteme de afișare pot fi folosite și pentru a avea un impact foarte mare într-un magazin, într-o conferință, într-un showroom, într-un bar, etc.

     Folosirea unui design profesional și utilizarea  informațiilor potrivite pe banner-ul dvs., poate genera un impact major pentru afacerea dvs. Roll Up Banner-ul trebuie tratat ca orice altă parte a strategiei dvs. de marketing. Ar trebui să i se acorde aceeași atenție, ca a unui anunț de ziar sau a unui prospect de promovare sau a unui anunț care va fi plasat la televizor sau la radio. Este o modalitate de a vă promova marca și produsul sau serviciile pentru o audiență captivă. Astfel, este important ca designul dvs. să fie eficient în obținerea mesajului dorit. Un banner tip roll up vă ajută să observați și să trimiteți mesajul potrivit dacă este proiectat eficient.

Blue 100 100 x 200 cm
69 lei/buc + TVA
Print
 
 
 
 
Green 100 100 x 200 cm
137 lei/buc + TVA
Print
Suport Aluminiu
Husă Transport
 
 

5 sfaturi pentru a crea un RollUp Banner eficient

1. Mențineți logo-ul dvs. în partea de sus

Utilizați în partea de sus a standului sigla companiei și mesajul de bază. Este foarte important să aveți afișat mesajul principal la nivel ochilor indiferent dacă acesta va fi sloganul  de companie, imaginea unui produs sau site-ul dvs.

2. Gândiți-vă la modalitatea de citire

Consumatorii sunt obișnuiți să citească informațiile de pe stand de sus în jos și de la stânga la dreapta. Ţineți minte acest lucru când completați roll-up banner-ul cu informații. De asemenea, este important să includeți informații relevante, dar la final, roll-upul nu trebuie să fie foarte "încărcat". Multe dintre informații pot fi furnizate și prin broșuri, pliante, flyere, etc.

 3. Imagini

Dacă doriți să includeți imagini pe standul de prezentare, asigurați-vă că acestea să fie de o calitate înaltă, de cel puțin 300 DPI. Amintiți-vă că încercați să captați atenția oamenilor și să îi atrageți spre produsele dvs.

4. Culoare

Culorile vă pot ajuta să ieșiți în evidență. Este important să țineți cont culoarea de fundal a roll upului în raport cu textul și imaginile. Toate imaginile și textul trebuie să fie clare și ușor de citit. Culorile luminoase, cum ar fi roșu și portocaliu, pot atrage cu adevarat atenția. Evitați să folosiți impreună galbenul și albul, deoarece aceste două culori nu vor pune în evidență informațiile de pe stand.

5. Datele de contact

Un ultim lucru pe care trebuie să vi-l amintiți atunci când realizați roll-up banner-ul, este informația despre detaliile dvs. de contact. Datele de contact vor oferi vizitatorilor informații despre cum să vă contacteze cel mai bine, dacă doresc să beneficieze de serviciile dvs. sau să afle mai multe despre un produs. Includeți site-ul dvs. web, numărul de contact și adresa de e-mail (sau cel puțin una dintre acestea). O adresă a companiei și o adresă Facebook pot fi și ele folosite pentru a oferi clienților o modalitate de contact. Datele de contact sunt plasate de obicei în partea de jos a standului, dar nu uitați să le faceți lizibile.


 

Pentru alte informații necesare, nu ezita sa ne contactezi pe adresa de mail office@rotipo.ro .
Stiai ca poti folosi sistemele Roll Up si pentru lansarile de carte? Foloseste calculatorul online pentru tiparul de carte AICI.
tags: rollup pret. rollup. rollup sibiu. banner rollup. comanda roll up. design roll up pret. grafica rollup. rollup banner design. rollup template. rollup 100x200. rollup 85x200. rollup model. bannere iasi. rollup brasov. rollup banner constanta. descriere rollup. rollup dubla fata. rollup pret iasi. rollup traducere. roll-up personalizat. banner roll-up. rollup banner. rollup sql. rollup js. rollup 85. rollup timisoara. rollup print. rollup 100cm. rollup 85cm. rolup. rollup cluj. timisoara. bucuresti. craiova. galati. ploiesti. oradea. braila. arad. pitesti. bacau. targu mures. baia mare. buzau. botosani. satu mare. ramnicu valcea. drobeta turnu severin. suceava. piatra neamt. targu jiu. targoviste. focsani. bistrita. resita. tulcea. slatina. calarasi. alba iulia. giurgiu. deva. hunedoara. sfantu gheorghe. barlad. vaslui. slobozia. turda. medias. alexandria
X