PRINT CARDS

0755 080 546

Print Afise A0+, A0, A1, A2, Indoor/Outdoor 🕗 Livrare 24H. ✅ROTIPO

Afise, Postere

 

     Un poster (afiș) este o coală mare de hârtie imprimată ce se lipește pe un perete, pe suprafețe ale structurilor de reclamă stradală sau pe o suprafață verticală. În mod obișnuit posterele sunt compuse atât din elemente grafice cât și din text, deși un poster poate fi complet grafic sau complet compus din text. Posterele sunt realizate în așa fel încât să atragă privirile și în același timp să transmită o anumită informație sau un anumit sentiment.

  Calculator printuri mari

  Material:

  Lungime(m)*:

  Latime (m)*:

  Suprafata totala (mp):

  Cantitate (nr. buc.)*:

  Pret total fara TVA (lei):

  Pret total cu TVA 19% (lei):

  Nume*:

  Email*:

  * campuri obligatorii

  dimensiuni afise

  Instructiuni folosire calculator pret:

  Daca doresti sa afli pretul unui afis se selecteaza din calculatorul de mai sus tipul de afis precum si gramajul dorit. Te  rugam sa completezi o valoare (in metri) pentru lungimea si latimea printului, cantitatea dorita, numele tau si adresa de mail.

  De exemplu, daca o latura a printului este de 75 cm, se completeaza in calculator 0.75.

  Calculatorul va afisa in mod automat suprafata totala a printului, pretul final fara TVA si pretul total cu TVA. Preturile afisate sunt in lei.

  Pentru orice nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati pe adresa de mail office@rotipo.ro sau sa folositi formularul de contact pe care il puteti gasi AICI.

  X