PRINT CARDS

0755 080 546

Calculator online tipar carte * PRETURI MICI * Tipografie Iasi * Tipar digital

Calculator online tipar carte

Calculator online tipar carte, reviste si brosuri  Format:

  Pagini alb negru*:

  Pagini color*:

  Tip Hartie:

  Tip Coperta:

  Coperta:

  Coperta cu clape:

  Laminare coperta:

  Ambalare individuala (sigilare):

  Tiraj*:

  Nume*:

  Telefon:

  Email*:

  Pret/bucata (fara TVA):

  Total (fara TVA):

  Total (cu TVA ):

  * campuri obligatorii

  Tipografia Rotipo va pune la dispozitie cel mai complet calculator online tipar carte, reviste si brosuri. Preturile afisate de calculator sunt in lei si sunt diferite in functie de tirajul dorit (contine reducere de pret). Tipografia Rotipo va ofera urmatoarele reduceri de pret:

            • tiraj 1 – 49 carti = pret standard

            • tiraj 50 – 149 carti = 5% reducere din pretul standard

            • tiraj 150 – 249 carti = 10% reducere din pretul standard

            • tiraj 250 – 349 carti = 15% reducere din pretul standard

            • tiraj peste 350 carti = reducere 20% din pretul standard

   

  Cum se completeaza corect calculatorul de preturi

  Format

  Se selecteaza formatul dorit pentru tipar: A5, B5 sau A4.

            • Pentru selectia formatului A5, este important de retinut: formatul finit (dupa finisare) va fi de 145 x 205 mm; daca doriti sa tipariti o carte cu formatul 130 x 200 mm, 110 x 180 mm, etc. (mai mica de formatul A5) se va selecta pentru calcularea pretului tot formatul A5.

            • Pentru selectia formatului B5, este important de retinut: formatele B5 ISO (176 x 250 mm) si B5 JIS (182 x 257 mm) se incadreaza in aceasta selectie

            • Pentru selectia formatului A4, este important de retinut: formatul finit (dupa finisare) va fi de 207 x 291 mm;

  Pagini alb-negru

   Se introduce numarul de pagini alb negru. Daca lucrarea dumneavoastra nu are pagini alb negru, se scrie 0 (zero). 

  Pagini color

  Se introduce numarul de pagini color. Daca lucrarea dumneavoastra nu are pagini color, se scrie 0 (zero)

            Pentru pretul afisat se foloseste doar hartia alba offset 70g sau 80g si nu hartia de copiator. La cerere putem tipari interiorul cartii si pe alt tip de hartie de diferite gramaje. O hartie des intalnita pentru tiparul interiorului este hartia offset volumica (galbuie) de 60-70g sau hartia alba offset 120g. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne scrieti un mail la adresa office@rotipo.ro sau folositi formularul de contact pe care il puteti gasi AICI.

  Tip coperta

  Se selecteaza tipul copertii: softcover sau hardcover. Cartile softcover au o coperta moale (un carton de 250g), iar cele hardcover au o coperta rigida (un carton cu o grosime intre 1-4 mm). In general cartile softcover sunt cu mult mai ieftine fata de cele hardcover, dar nu intotdeauna.

  Coperta

  Se selecteaza printarea copertii: fata (2 pagini) sau fata verso (4 pagini). In general, pentru o carte softcover, coperta de carte se tipareste fata (2 pagini), interiorul copertii fiind alb. Varianta de coperta fata verso (4 pagini) se foloseste de obicei pentru tiparul de reviste sau brosuri. Pentru o carte cu o coperta hardcover se foloseste/selecteaza doar varianta fata (2 pagini)

  Coperta cu clape

  Se selecteaza Da daca doriti o coperta prelungita, cu clape/flapsuri/aripi si Nu daca nu doriti aceasta optiune. Pentru cartile hardcover se selecteaza varianta Nu. De obicei clapa copertii are o dimensiune intre 6-8 mm.

  Laminare coperta

  Se selecteaza Da, daca doriti coperti laminate si cu Nu, daca nu doriti coperti laminate. Procesul de laminare consta in aplicarea unui strat subtire de plastic pe carton pentru o protectie sporita. Laminarea copertii poate fi mata sau lucioasa, iar la cerere putem lamina si coperti cu folie „soft touch” (catifelata).

  Ambalare individuala

  Se selecteaza Da, daca doriti ambalare/sigilare individuala cu folie termocontractibila si cu Nu, daca nu doriti ambalare. Pentru o protectie sporita, cartile se pot ambala individual sau cate 2, cate 3, etc. Acest proces il puteti urmari si in videoclipul de mai jos:

  https://youtube.com/watch?v=QiIBJm_gWGk

  Tiraj

   Se selecteaza tirajul dorit. De retinut: calculatorul online de tipar carte afiseaza pretul in functie de tirajul selectat.

  Nume

  Se completeaza numele dumneavoastra. Daca doriti sa va pastrati anonimatul puteti introduce orice.

  Telefon

  Se completeaza numarul de telefon. Nu este obligatoriu.

  Email

  Se completeaza mail-ul. Daca doriti sa va pastrati anonimatul puteti introduce orice.

   

  Se da click pe Afiseaza pretul, iar acest calculator online tipar carte va afisa pretul pe exemplar si pretul pe tirajul intreg.

   

  Pentru orice nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati pe adresa de mail office@rotipo.ro sau sa folositi formularul de contact pe care il puteti gasi AICI.

  Calculator online tipar carte

  tags: tipar carte, tipar de carte, tipar carti, tiparire carte, tiparire carti, tipografie, tipografie iasi, tipografie digitala, tipografie online, tipografie ieftina, tipografie online ieftina, tipografie carti,  tipografia rotipo, rotipo iasi, calculator tipar carte, calculator tipar carti, cat costa tiparirea unei carti, printare carti, printare carte, printare online, printcenter, tipar digital, print digital

  X